About Us!

Freya Coenen, oprichter en directeur van Gloss Entertainment. Zie hieronder haar verhaal.


Gloss Dance & Entertainment is eind 2009 opgericht door Freya Coenen. Freya danst en turnt al vanaf 4 -jarige leeftijd. Na een aantal voltooide opleidingen heeft zij vele ervaringen opgedaan op het gebied van dans en entertainment. Dansen voor grote evenementen en bekende Nederlanders, maar toch bleef het ondernemen knagen. Zij zag dat zowel het zakelijke als artistieke aspect beter kon en is haar eigen evenementen en modellenbureau gestart.

 

"Top entertainment, mooie kostuums, knallende dansshows en Beauty's with Brains!"

 

De zelfgemaakte outfits zorgen voor de finishing touch. Persoonlijk en goed contact met de klant, dat is wat Gloss succesvol maakt! Momenteel werkt Freya samen met 35 team leden waaronder dansers, modellen, kleding ontwerpsters en artiesten begeleiders. Indien u onze artiesten wilt boeken dan zit u bij Gloss Entertainment aan het juiste adres.

 

Onze artiesten en entertainment zijn door heel Nederland, België en daarbuiten te boeken. In Nederland komen onze artiesten naar Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Breda, Limburg, Breda, Gelderland, Brabant en zelfs Groningen!

 

Naast Gloss Entertainment heeft Freya Coenen in 2016 een dansschool geopend genaamd The Dance Factory. Deze dansschool is gevestigd in Voorburg en sinds 2020 ook een vestiging in Nootdorp.