Modellen

Wij van Gloss Entertainment bieden de mooiste modellen aan voor uw evenement. Wij bieden zowel mannelijke als vrouwelijke modellen aan die inzetbaar zijn voor commerciële doeleinden. De modellen van Gloss Entertainment slagen er elke keer weer in om het evenement naar een hoogtepunt te brengen. U kunt dus onze modellen huren voor uw evenement, als assistentie op een beurs of als entertainment knaller dan bent u bij Gloss Entertainment aan het juiste adres!

U kunt onze modellen huren voor een fotoshoot, videoclips, voor op de catwalk en voor andere evenementen. Onze modellen zijn breed inzetbaar, ze zouden eventueel ook nog kunnen dansen. Tevens stelen ze de show met de naar maat en wens gemaakte outfits op ieder evenement. Wij passen ons aan naar uw wens. Zoekt u dus misschien nog mannelijke modellen voor een ladiesnight of heeft u nog dames nodig voor een opening? Gloss Entertainment biedt het allemaal!

U kunt onze modellen boeken en onze modellen inhuren door heel Nederland zonder boekingskosten! Indien u onze dames en heren wilt laten overkomen naar het buitenland, dan is dit ook geen probleem. U kunt onze modellen boeken via het knopje ‘’Contact & Boekingen’’. Laat daar uw gegevens en nodige informatie achter, zodat wij samen met u op zoek kunnen gaan naar het geschikte model, die u perfect van dienst kan zijn om een groot succes van uw evenement te maken.

Het is zelfs nog mogelijk om uw eigen team samen te stellen via foto’s. Indien gewenst kunnen wij een private casting opzetten en waar de dames en heren van ons team persoonlijk langskomen. Hier kunt u dan uw modellen inhuren en boeken voor uw evenement.

Burleske dansshow, burlesque dansshow, burlesque danseres
Moulin rouge dansshow, cancan dansshow, franse danseressen
samba danseressen, brazilliaanse danseressen
Las vegas danseressen
Hosts en hostesses, promotie dames en heren, gastvrouwen
Amerikaanse cheerleaders, cheerleaders
Entertainment voor feestavond
candy girls,candy boy's
zomer entertainment
Mannenlijke modellen voor ladiesnight
Ontvangst act, champagne ontvangst, feest idee
culinair entertainment, catering, eten feestavond
Flashmob inhuren
winter en kerst entertainment, kerstmannen huren